Palvelut

Suun terveys on olennainen osa hyvinvointia ja yleisterveyttä. Suun piilevät ja krooniset tulehdukset voivat edesauttaa myös muiden vakavien sairauksien puhkeamista. Siksi terveelliset elintavat, sekä suun ja hampaiston itsehoito ovat tärkeitä.

 

Meillä oma hammaslääkärisi tutkii tarkastuksen yhteydessä hampaiston kunnon lisäksi myös suun limakalvot ja purennan toimivuuden. Tarkastuksen perusteella arvioimme myös mahdolliset tulevat ongelmat ja hoidon tarpeen.

 

Yleiseen hammashoitoon kuuluvat toimenpiteet, kuten paikkaukset ja hammaskiven poiston, suoritamme yhdessä sovitun hoitosuunnitelman mukaisesti. Kutsumme myös sinut sovittaessa määräaikaistarkastukseen hoidon tarpeen mukaan.

 

Purennan kuntoutuksessa paljon paikattuja ja pitkälle vaurioituneita hampaita voidaan korjata kruunutus- ja laminaattihoidoilla. Laajempien puutosaukkojen kohdalla hampaita voidaan korvata kiinteästi silta- ja implanttihoidoilla, tai irrotettavilla ranka-, osa- tai kokoproteeseilla.

 

Koko väestö saa nykyään korvausta yksityishammashoidosta. Hammasasema Dentrumilla on suorakorvaussopimus KELA:n kanssa, joten maksat meillä vain omavastuuosuuden, myös suuhygienistimme palveluista. Korvausta ei myönnetä esteettisestä hammashoidosta, protetiikasta tai oikomishoidosta.

— Dentrum Oy Hämeenkatu 18, 33200 TAMPERE,  03 211 0506  —

Sivujen toteutus: